Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

Sesiuni dezvoltare individuală.

Locuri disponibile: 2, din 5.

Se potrivesc perfect managerilor sau persoanelor care se dezvoltă pentru a fi lideri din ce în ce mai buni. Dacă doreşti un proces practic şi eficient pentru dezvoltarea ta, iar în acelaşi timp ai foarte puţin timp disponibil, sesiunile pentru dezvoltare individuală sunt cea mai bună soluţie pentru tine.
Obiectivele le stabilim împreună, iar rezultatele tale nu vor întârzia să apară! Instrumentele folosite sunt diverse şi conform nevoilor tale.

Un lider ştie că una dintre cele mai importante responsabilităţi ale sale este dezvoltarea continuă. Prin intermediul sesiunilor pentru dezvoltare individuală:
– Înţelegi mai bine oamenii cu care lucrezi
– Ai o echipă motivată
– Atingi mai repede obiectivele pe care ţi le-ai setat
– Te dezvolţi constant și în ritmul tău, beneficiind de un program personalizat

Salut! Sunt Alex – noul tău antrenor și ghid în lumea leadership-ului inteligent. Completează formularul de mai jos pentru a putea intra în contact și a programa chiar acum prima ta sesiune de dezvoltare individuală! Încântat de cunoștință!

Numele tău*

Adresă email*

Telefon

Vreau să mă dezvolt!

Dacă vrei să ne spui ceva...

Da, vreau să primesc resurse de dezvoltare și noutăți despre bemore.

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top