Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

Teambuilding.

Conduși de către valoarea noastră “FUN”, am acceptat provocarea celor de la Exploratist de a crea împreună cu ei teambuilding-uri tematice și personalizate 100%. Aceștia se ocupă de partea logistică, iar noi ne păstrăm focus-ul pe elementele de învățare și distracție atât de necesare in cadrul oricârui teambuilding eficient.

Poți vedea la acest link trei exemple de tematici create pentru un client de-al nostru, încât să-ți faci o idee despre cum abordăm teambuilding-urile. Dacă ai ceva întrebări, nu ezita să ne contactezi completând formularele de mai jos.

Teambuilding bemore

Bună! Tudor sunt și mă ocup de organizarea și o parte din design-ul teambuilding-urilor pe care bemore le contractează. Dacă vrei ca și colegii/echipa ta să beneficieze de serviciile noastre, te rog să completezi unul din formularele de mai jos. Acestea reprezintă doar un prim pas ce ne va ajuta să începem discuțiile pentru crearea teambuilding-ului perfect pentru tine.

Numele tău*

Adresa e-mail*

Compania în care activezi

Spune-ne câteva cuvinte despre ce îți dorești:

Da, vreau să primesc resurse de dezvoltare și noutăți despre bemore.

Numele tău*

Adresa e-mail*

Companie

Funcție

Spune-ne câte ceva despre participanți:

Ce durată vrei să aibă teambuilding-ul?

Obiective de învățare:

Activități preferate:

Vrei să ne mai spui ceva?

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top