Oportunitatea următoare de învățare

Înscrie-te aici!

Workshop – Looking inside, LEVEL 1

16, 17 Noiembrie – 13 ore

230 Euro (TVA inclus)

10 locuri disponibile

Assessment inclus – CliftonStrengths® by Gallup.
Îți descoperi top 5 talente.

Află mai multe aici!

Oportunități Gratuite

O sesiune gratuită de coaching

Poți beneficia de o sesiune gratuită de coaching dacă ești de acord ca aceasta să folosească drept material de dezvoltare pentru alte persoane. Sesiunile se vor înregistra audio și anonim, iar bemore le poate oferi gratuit mai departe pentru dezvoltarea altor persoane. Sesiunile vor fi alocate în limita timpului disponibil și în funcție de principiul: primul venit, primul servit.

Înscrie-te pe lista de așteptare

Interactive Learning Series, Sezonul 1

În octombrie lansăm Looking Inside, un serial online de dezvoltare în care actorii sunt fiecare dintre cei 10 participanți prezenți. Este un program pilot, susținut de către Alexandru Molea, care va propune câte un subiect în fiecare săptămână pentru dezvoltarea personală a participanților. Primul sezon este gratuit. Episoadele vor fi online în 2, 9, 16 și 23 Octombrie 2018, între orele 19:00 – 20:30. Locurile vor fi alocate pe principiul primul venit, primul servit.

Înscrie-te pe lista de așteptare

Oportunități Premium

Cumpără pentru tine (one-on-one)

Pachet 4 sesiuni Coaching

178 Euro (TVA inlcus)

Ai un obiectiv de dezvoltare personală la care ți-ar plăcea să lucrezi? Poate vrei să mai diminuezi perfecționismul, poate vrei să depășești un comportament personal care simți că mai mult te sabotează, poate vrei să fii mai concentrat pe succes, dar nu știi exact ce te oprește. Dacă vrei să lucrezi eficient și rapid la tine însuți, sesiunile de coaching sunt o metodă foarte eficientă. Fiecare sesiune de coaching durează 40 minute.

Assessment + 4 sesiuni Coaching cu CliftonStrengths

205 Euro (TVA inlcus)

CliftonStrengths este un instrument dezvoltat de către compania de cercetare Gallup, Inc. Sesiunile de coaching cu CliftonStrenghts te ajută să-ți descoperi talentele naturale și să le transformi în puncte forte pe care le folosești conștient. Această practică aduce după sine o creștere a încrederii în sine, dar și a performanței și eficienței personale în activitățile de zi cu zi. Ca urmare a acestor sesiuni s-ar putea să te simți mai energic, autentic și chiar mai fericit.

Assessment + 4 sesiuni Coaching cu LSI

205 Euro (TVA inlcus)

LSI (Life Style Inventory) este un instrument de dezvoltare personală construit de Human Synergistics, care îți oferă insight-uri despre stilurile tale de gândire și felul în care te raportezi la ceilalți. Poți vedea o hartă personală a tendințelor tale de gândire constructive, pasive și agresive și poți lucra împreună cu un consultant acreditat la a-ți eficientiza stilul personal de comunicare pentru a obține și mai des rezultatele pe care ți le dorești.

Pachet High Intensity Development

800 Euro (TVA inlcus)

Dacă ai o problemă de dezvoltare personală care îți dă bătăi de cap foarte mari, acesta este cel mai potrivit pachet pentru tine. Uneori blocajele pe care le întâlnim sunt atât de puternice încât ne afectează puternic emoțional și am face orice să le depășim mai repede. Simți că nu te mai regăsești? Simți că te sabotezi mult prea tare și îți afectează deja mai multe planuri? E momentul să îți folosești determinarea pentru a rezolva această problemă. Ne vom auzi aproape zilnic într-o combinație de sesiuni de coaching și consiliere (20-40 minute fiecare sesiune), timp de 28 zile, până când problema importantă pentru tine se rezolvă.

Un membru bemore te poate contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre coaching în general și despre fiecare pachet în parte.

Înscrie-te aici!

Înscrie-te într-un program (programe open)