Feedback skills (ediția 3)

12 ore de practică

Our Manifesto

Feedback-ul ar trebui să circule liber, așa cum circulă o monedă într-o piață. Scopul lui este să ne dea încredere unii în ceilalți, să ne ajute să ne atingem obiectivele și să funcționeze ca un instrument de dezvoltare rapidă a planurilor noastre. În prezent, oamenii mai mult îl evită, nu-l oferă sau se simt inconfortabil când îl primesc. Pentru secolul în care suntem și o dezvoltare eficientă, feedback-ul este mai mult decât necesar, iar fiecare persoană ar trebuie să se simtă responsabilă să ofere feedback constant și activ interesată să solicite.

Motivating & Developing People

12 ore de practică

Our Manifesto

Credem că lipsa de responsabilitate care există în business în prezent nu este o problemă a generațiilor noi sau a oamenilor care sunt demotivați, ci a stilului de management învechit. Rolul unui manager nu este să motiveze efectiv oamenii, ci să fie arhitectul mediului în care aceștia acționează. Momentan, o mare parte din manageri continuă să-și ia prea multă responsabilitate, să împingă oamenii de la spate, sau să inițieze ei diverse activități. Drept urmare, atunci când dispare stimulul, oamenii revin la a fi pasivi, iar managerul se simte extenuat tot încercând să rezolve problema motivației. Noi ne-am propus să fim alături de managerii care vor să învețe să creeze ownership în echipele lor.

Leading the change

6 ore de practică

Our Manifesto

Credem că asumarea este ingredientul principal în schimbare. Managerul nu ar trebui să ia nici partea echipei sale, nici partea companiei, ci să înțeleagă că responsabilitatea sa este să reprezinte un canal care crește colaborarea între cele 2 părți și să micșoreze cât mai mult distanța dintre planul companiei și realitatea de pe teren, adică execuția echipei sale. El are responsabilitatea de a susține schimbările care se nasc inevitabil și de a crea un mecanism care să faciliteze o tranziție naturală a echipei către noul fel de a face lucrurile.

Coaching Skills

între 28 și 50 ore de practică, în funcție de intensitatea aleasă

Our Manifesto

Un manager nu ar trebui să se plângă de performanța echipei sale, de efortul necesar pentru a-i face pe oameni să se implice, el fiind persoana de decizie în orice echipa și cel care crează contextul în care acționează oamenii.  El ar trebui să se întrebe dacă nu cumva își asumă prea multă responsabilitate, dacă nu cumva a creat un mediu în care trebuie să tragi de oameni pentru a aduce rezultate și în care el este sursa principală de a rezolva problemele. Dacă se întâmplă asta, este momentul perfect să ia măsuri, adică să înceapă să-și dezvolți abilitățile de coaching, să învețe să ofere încredere pentru a primi înapoi ownership și performanță.

Leading for Growth Mindset

6 ore de practică

Descoperă unul dintre cele mai noi concepte din zona de management. Am început cu toții să auzim din ce în ce mai des despre “growth mindset”, însă înțelegem prea puțin pentru a o putea transforma într-o practică. Este ușor să consideri că o persoană închisă are “fixed mindset”, însă această afirmație nu surprinde foarte bine adevărata valoare a acestei noi teorii. Înțelegerea profundă a Growth Mindset-ului este un concept care te va ajuta să aduci valoare și bucurie atât în activitatea ta, cât și în cea a echipei tale, construind la încrederea pe care aceștia o au în ei înșiși.

Working with Strengths

14 ore de practică

Dacă am investi în punctele noastre slabe, ne-am petrece toată viața încercând să fim persoane mediocre. Dacă le-am ignora, am avea timp să devenim extraordinari la lucrurile pe care deja le facem bine și orice obiectiv al nostru ar putea fi atins mult mai eficient. Acesta este modul de gândire pe care îl propunem managerilor din organizații și avem și instrumentele necesare pentru a implenta asta în echipele lor. CliftonStrengths by Gallup te ajută să vezi exact care este stilul tău de a obține performanță, definit de talentele tale, iar apoi să te uiți la oamenii tăi și să începi să vezi ce este extraordinar în fiecare dintre ei.