Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

Încredere.

Bogdan Ștefan – Senior Trainer Colaborator

Am început colaborarea cu bemore deoarece a fost singura echipă care chiar a dat dovada unei abordări diferite a procesului de learning & development. Sunt tineri cu viziune, care promovează foarte eficient doar lucrurile testate de ei, aparent in joacă dar, în esenţă, la modul cel mai serios. Sunt pasionați de ceea ce fac, au rezultate extraordinare cu clienți mari şi nu fac rabat la calitate, indiferent de provocări. Ma bucur să fiu alături de ei în această călătorie şi sunt sigur că vom ajunge foarte departe împreună. Piața trainingului trebuie să se schimbe. bemore este schimbarea!

Cristina Ghioca – Designer Leadership skills Development

“În primul rând aș puncta energia, entuziasmul și implicarea maximă în proiect. Au abordat de la început ideea acestui proiect cu maximă energie și plăcere. Apoi, aș menționa informațiile solide în management, incluzând în program situații și exemple practice extrem de relevante pentru subiectele teoretice abordate. Imaginația de care dau dovadă în crearea structurii de curs, a materialelor și a activităților experiențiale prin care relevă teoria participantilor face ca lucrul alături de ei să fie o plăcere, rezultatele nelăsându-se așteptate.”

 Fiecare interacțiune cu bemore este peste așteptări. Au o abordare modernă, creativă atât în identificarea și evaluarea problemelor echipei, cât și în găsirea soluțiilor de urmat. Gândesc pe termen lung și fără compromisuri. Echipa Sameday este acum mai consolidată, dornică pentru dezvoltare și pregatită pentru a oferi lideri capabili să ducă compania la următorul nivel.

Lucian Baltaru – General Performance Manager (Sameday)

Mihaela Constantinescu – Director Comunicare Clienți (Apa Nova)

“M-am bucurat mult când v-am cunoscut, să văd că și voi credeți mult în dezvoltarea personală. Că stapâniți atât de bine tehnici de training actuale. Că folosiți metode de învățare participative. Că mizați pe relațiile pe termen lung. Investiția în programele de training derulate cu voi este una profitabilă, colegii din echipa mea au crescut după ce v-am întâlnit precum supereroii de care ne-ați amintit și în care ne-ați învățat că ne putem transforma, dacă vrem: într-o zi cat alții într-un an. 
Vă mulțumesc pentru felul în care alegeți să lucrați! Pentru echipa mea și pentru mine, acesta este avantajul vostru competitiv și principalul motiv pentru care ne place să lucrăm împreună: chiar vă pasă cu adevarat de oamenii cu care lucrați, se vede în ceea ce faceți și în felul în care o faceți.”

Florina Natu (The Public Advisors)

O echipă care a înțeles exact și rapid care sunt obiectivele noastre și le-a îndeplinit cu profesionalism, creativ și eficient.

Cătălina Pintea (Provident)

Încă de când am pășit în atelierul vostru de lucru, am făcut cunoștință cu o echipa și un mediu extrem de primitor, care au făcut posibile discuții al căror subiect nu a fost limitativ. Mulțumesc pentru ajutor  și abia aștept să ne revedem, pe teme care abia acum îmi par demne de luat în discuție.

Colaborez cu bemore deoarece cred în proiectele lor inovative şi vreau să susţin alături de ei potenţialul fiecarui om de <<a fi mai mult>> decât este în prezent.“There is no passion to be found in settling for a life that is less than the one you are capable of living.” (Nelson Mandela)

Mihaela Olteanu – Coach Colaborator
Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top