Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

…The Connector!

Valoarea mea preferată este FUN. Consider că prin joc și o abordare pozitivă a tuturor activităților, oamenii reușesc să intre în contact mai bine cu latura lor creativă. Mai mult, ajung să faca tot ceea ce fac din plăcere, crescăndu-și singuri motivația pentru a avea performanță ridicată.

FUN 90%
Colaborare 90%
Muzică 80%
Networking 100%

Jocul meu preferat este Scrabble, deoarece este un joc ce îmi solicită atât latura creativă, cât și latura analitică și strategică. 

Contribui la conectarea serviciilor oferite la nevoile concrete ale clientilor noștri, căutând întotdeauna să extind vizibilitatea companiei în piață pentru a atinge cât mai multe companii ce ar putea avea nevoie de programele noastre de dezvoltare.

Citatul meu preferat este: “Ideas are worth nothing, execution is worth everything.” pentru că scoate în evidență importanța acțiunii și a atenției la detalii pentru a asigura că ideile bune ajung să devină realitate.

Îmi place foarte mult să ascult muzică din care simt că pot să îmi iau foarte multă energie. Dansez în fiecare zi, ori de cate ori pot, fie ca este acasă, în mașină, într-un club sau în orice alt loc unde muzica mă inconjoară.

e-mail: francine.avasilencei @bemore.ro
tel.: 0722. 313. 541
: )
facebook: /Francine.Avasilencei

Îmi place să lucrez în echipă și să dezbat idei și concepte cu cei din jurul meu. Nu îmi place să lucrez singură,  într-un mediu incert și nestructurat.

Cunoaște-i pe ceilalți!

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top