Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

…The Developer!

: )

: )

Cred foarte mult în CARE – este sursa “zvâc-ului” meu de zi cu zi.

Joc și joacă 90%
CARE 100%
Resilient 90%
Development 80%

De mică mi-au plăcut boardgame-urile (totul a început cu “Turism”). În prezent, aș juca oricând Catan, cu mare plăcere. Ah, și Dixit!

Cred că mă reprezintă cel mai bine cuvântul cățea: protectoare/teritorială (cu cei dragi), fidelă, latru mult dar mușc rar, stau în poziții ciudate atunci când vreau să mă relaxez/când dorm, ador să mă plimb (să merg pe jos, mai ales noaptea), îmi place să mă joc, nu-mi prea plac pisicile dar le tolerez… Și-aș mai găsi câteva, însă trebuie să mă pregătesc pt un meeting. Poate mai găsești tu câteva odată ce mă vei cunoaște!

Așa mi-au spus colegii… Mă ocup de dezvoltarea clienților nosțri fiind program manager și ajutând trainerii pe partea de design, lucrez la site simțindu-mă câteodată ca un real site developer, ajut la dezvoltarea unor concepte de teambuilding pentru un partener și mă asigur că programul nostru de dezvoltare intern se desfășoară așa cum ne dorim. Îmi place să cred că reușesc în prezent să fac numai ce-mi place!

Pentru că nu mă pot hotărî ce culoare îmi place mai mult între albastru și verde… pentru că sunt născută între Vărsător și Pești având ascendentul în Gemeni născându-mă în miez de zi. În buletin mai am și două nume… sunt ENF(T)J, iar personajele din desene preferate sunt: Gyro și Courage. Ah, mai cred mult și în 1+1 = wow!. Doina sunt, acum. Încântată de cunoștință!

e-mail: doina.petroaie @bemore.ro
tel.: 0736.937.337
: )
facebook: /p.elenadoina
LinkedIn: /doinapetroaie

Îmi plac mult reality show-urile The Voice şi Master Chef & serialele Being Erica, Bones şi Dr. Who. 

Cunoaște-i pe ceilalți!

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top