Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

Cum gândim.

ce facem

Construim de la zero programe de training îndrăznețe. Ne luăm inima în dinți și ne asumăm întreg procesul de dezvoltare al participanților, dar şi dezvoltarea unor competențe – nu doar livrarea informațiilor. Direcțiile principale sunt dezvoltarea abilităților de leadership și eficientizarea comunicării în cadrul echipei, pentru o atingere mai rapidă a obiectivelor pe care le are compania ta.

Cum facem bemore (1)

1. Aliniem programele de dezvoltare cu obiectivele companiei tale.
2. Facem dezvoltarea mai atractivă prin povești și joc.
3. Pregătim managerii pentru susținerea dezvoltării angajaților.
4. Pentru că vrem să muncim pe brânci, alegem doar proiectele în care credem și care ne plac foarte mult.

de ce facem bemore

Vrem să ajutăm companiile să integreze conceptul de învățare continuă în cultura lor, atingându-și astfel mai repede obiectivele business pe care le au. 

CARE
Demonstrăm maximă atenţie şi interes faţă de nevoile clientului nostru, atât la începutul relaţiei, cât şi după implementarea proiectului pe care îl realizăm împreună. Ne adaptăm pe parcurs, nu doar de nevoie, ci chiar de drag.

FREEDOM
Fiecare persoană este mai fericită dacă are ocazia ca prin tot ceea ce face să fie el însuși. Spunem mereu ceea ce gândim, facem ceea ce simțim în fiecare moment sau chiar nu facem unele lucruri pe care simțim că nu ar trebui să le facem.

FUN
Jonglăm cu ideile, suntem spontani, facem haz de necaz în activitatea de zi cu zi şi ne place să învăţăm din jocuri. Am ales astfel, ca în cursurile noastre, să implementăm conceptul de “gamification” pentru a crea un angajament mai mare în rândul participanților, făcând de fiecare dată legătura cu realitatea şi punând accentul pe ce pot aplica.

WOW!
Ne-am propus ca fiecare proiect al nostru să nu fie doar un proiect bun, ci unul care să depăşească aşteptările. Chiar dacă ştim că “wow!” nu este o valoare, ci o interjecţie, este una pe care ne dorim să o auzim, atât intern, cât şi din partea clienţilor noştri. Alegem să lucrăm din pasiune şi pentru proiectele care ne entuziasmează.

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top