Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

Creativitate.

Ne dorim să facem lucruri WOW! în permanență pentru clienții noștri. Este un lucru dificil, dar mereu plin de satisfacții atât pentru noi cât și pentru aceștia. Cum reușim acest lucru? Ei bine, cred că ne ajută mult sesiunile de brainstorming și exercițiile de creativitate cu care începem ședințele de lucru. Astfel, ne-am gândit să construim un training despre creativitate, lateral thinking și inovație de care să beneficieze și ceilalți. 

Fiecare dintre noi poate fi creativ, ba mai mult, unii participanţi încă mai numără ideile pe care au început să le genereze la ultimul training şi nu se mai pot opri. Înveţi să-ţi pui creativitatea la treabă în viaţa de zi cu zi.

Creativitate 

Salut! Te provoc la un exercițiu de creativitate: “Cum poate un copil să ajungă pe asfalt viu și nevătămat odată ce a căzut pe fereastră, dintr-o clădire de 12 etaje?. Care ar putea fi explicația pentru întâmplarea de mai sus? Completează formularul de mai jos cu soluția ta și orice altă întrebare mai ai pentru noi despre aceste traininguri și-ți voi raspunde cât pot de repede.

Numele tău*

Adresă email*

Telefon:

Mesajul tău...

Da, vreau să primesc resurse de dezvoltare și noutăți despre bemore.

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top