Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

Cariere.

Salut! Acceptăm mereu prieteni noi în comunitatea noastră. Poţi vedea mai jos modalităţile prin care te poţi alătura acesteia. Odată devenit parte din aceasta, va trebui să fii pregătit pentru dezvoltare continuă. Încerci?

Atenție! Să te înscrii este simplu.
Totuși, pentru a face parte din comunitatea noastră, vei trece printr-un proces destul de complex de selecţie. Ne dorim ca cei care se alătură echipei să aibă valorile bemore, dar şi o pasiune care să rezoneze cu minim unul dintre obiectivele noastre interne.

Ambasadorii bemore sunt un grup de oameni care ne susţin şi cred în noi. Aceștia contribuie cu idei şi cresc văzând cu ochii! Participă și tu alături de ei la programul de dezvoltare intern şi la o parte din şedinţele noastre. Singurele responsabilităţi pe care le vei avea sunt să nu taci & să accepţi o provocare bemore odată la 2 luni.

Trimite un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: andra.tirsoaga @bemore.ro. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

 

Căutăm profesionişti care doresc să se dezvolte ca şi traineri. Le punem la dispoziţie un program de training pentru dezvoltare de un an de zile, iar la finalul acestuia, se pot alătura echipei noastre dacă doresc.

Trimite un CV şi câteva rânduri spunându-ne de vrei să ni te alături la adresa de e-mail: andra.tirsoaga@bemore.ro.

Cunoaște-i pe ceilalți!

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top