Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

…The Engager!

Valoarea preferată din cadrul bemore: FREEDOMDe ce? Pentru că îmi place să fiu eu în orice situaţie. Îmi place să spun ce simt, ce vreau, ce nu vreau, să spun ce cred sau nu îmi convine.

FREEDOM 90%

Beagle Lover 100%

Organizer 90%

Cooking 80%

Jocul meu preferat este ActivityPoți trece oricând pe la noi, pentru un joc. 


Eu organizez evenimentele bemore la care vei participa şi procesul intern Customers’ Wow!, unde ne asigurăm că serviciile pe care ţi le livrăm sunt ceea ce tu îţi doreşti, îndeplinind totodată nevoile identificate.


Îmi plac foarte mult: Coca-Cola şi cheesecake-ul (gătit de mine sau cumpărat) – oricând, oriunde, oricum! Nu îmi place însă să mă trezesc foarte devreme.


Poate deja te întrebi cine e Snoopy, ei bine Snoopy e un beagle tare simpatic. A fost surpriza de ziua mea pentru câteva ore, pentru că îmi doream foarte tare un căţel, şi nu unul oarecare, ci un beagle. L-am găsit în sediu, făcând pipi peste tot şi lăsându-şi amprentele pe pereţii albi. Mi-am petrecut ziua respectivă plimbându-l prin împrejurimile sediului sau mai degrabă alergând după el. Ne-am tot întrebat dacă ar fi o idee bună ca Snoopy să fie noul nostru coleg, însă urmele de lăbuţe lăsate peste tot, mopul plin de pipi şi momentele nepotrivite în care vroia să iasă afară, de obicei în mijlocul şedinţelor, au fost lucrurile pentru care nu a trecut de recrutarea noastră riguroasă. Acum sper doar că voi avea un Snoopy acasă.


e-mail: andra.tirsoaga @bemore.ro
tel.: 0729.046.485
: )
facebook: /andra.tirsoaga

Ce îmi doresc de Crăciun? Un beagle! De preferat, pe Snoopy.

Cunoaște-i pe ceilalți!

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top