Suntem vorbăreţi, contactează-ne: 0735.53.00.00 E-mail: alexandru.molea @bemore.ro
Engaging people at work!

…The Envisionist!

Valoarea bemore preferată este FREEDOMCred cu tărie că fiecare persoană este mai fericită dacă are ocazia ca prin tot ceea ce face să fie el însuși. Îmi place că în bemore spunem mereu ceea ce gândim, facem ceea ce simțim în fiecare moment sau chiar nu facem unele lucruri pe care simțim că nu ar trebui să le facem. Vei vedea și tu când ne vom cunoaște.

Vision 100%
Strategy 90%
FREEDOM 90%
Stamina 80%

Îmi place foarte mult să jucăm Catan! Poți trece oricând pe la noi, pentru un joc. 🙂


În primul rând, mă asigur că pe toată perioada interacțiunii cu bemore ești fericit și că noi te susținem pentru ați atinge obiectivele business pe care ți le-ai propus! Pentru început, îți înțeleg foarte bine business-ul. Mă concentrez pe a afla nevoile tale și mobilizez echipa pentru a ne gândi la soluțiile potrivite pentru tine. Dacă și tu ești de acord cu ideile noastre, începe un proces de creație pentru a construi programul de dezvoltare. Pentru ca programul să fie practic, realist și cu soluții pertinente, vorbesc cu tine des și iau feedback constant, îți cunosc echipa și îți împărtășesc ideile care îmi vin.


Cei care spun mereu ce gândesc și oferă feedback constant – pentru că ne ajută să ne dezvoltăm.
Cu cât ne vor acorda mai multă autonomie în implementarea proiectelor noastre, cu atât vom pune și mai multă pasiune!

= media notelor acordate de către participanții din ultimul an, reprezentând nivelul de pregătire a trainerului!

Prezentare Alexandru Molea


e-mail: alexandru.molea @bemore.ro
tel.: 0735.530.000
: )
facebook: /alexandru.molea
LinkedIn: /alexandrumolea
Blog: http://alexandrumolea.com/

Cadoul meu perfect de Crăciun: agende mari, stilouri, ceasuri, markere, gadget-uri de ultimă generație sau cărți din domeniile: leadership, marketing și antreprenoriat.

Cunoaște-i pe ceilalți!

Încântați de cunoștință! 🙂 Oamenii faini împărtăşesc ideile bune. Poate i-ar interesa şi pe prietenii tăi informaţia din această pagină. Folosește butoanele din stânga.
Back to Top